Citygrammable: hospitality hotspots in Den Bosch

Vanaf nu laten we je in elke editie de hotspots van een stad zien. Van de metropool van het noorden Groningen reizen we voor deze editie af naar bourgondisch Den Bosch.

Current Rooftop

Waan je in bourgondische Bossche gastvrijheid met internationale allure. Via de entree van hotel The Den bereik je Current Rooftop: een modern kosmopolitisch juweeltje. De rooftop bar is de perfecte plek voor koffie meet-ups, zinderende cocktails en champagne. Met een riant dakterras en geweldig uitzicht over de stad een ‘must visit’!

Dolce far Niente

Dolce far Niente: het zoete, zalige niets doen. De Italiaanse espresso- & wijnbar staat voor high-end wijnen, de lekkerste espresso’s en pure, authentieke Italiaanse gerechten. Het design past helemaal bij de sterke Italiaanse identiteit: comfortabel, karakteristiek, zoet, kleurrijk, temperamentvol en stijlvol. De kleurrijke meubelen, prachtige wandbekleding en unieke mozaïektegels sluiten perfect aan bij het concept.

Sportiom

Sportiom is een allesomvattende sporten vrijetijdsbeleving: fitness, teamsport, schaatsen, zwemmen, bowlen, minigolf en een kleurrijk restaurant en catchy bar. De kern van elke vrijetijdservaring: fun! Met dit als basis is een originele en ervaringsgerichte ruimte gecreëerd waar absoluut iedereen zich goed kan voelen. De grafische patronen, felle kleuren en onverwachte lichtaccenten maken het een ware beleving.

Het Noordbrabants Museum

Waan je in bourgondische Bossche gastvrijheid met internationale allure. Wandel door de 18de-eeuwse Paleiszalen, vergaap je aan Brabantse en internationale meesters of duik in het verhaal van Brabant. Een bezoek aan hét museum voor kunst, geschiedenis en cultuur is er gegarandeerd een om in te lijsten. De stijlvolle museumbrasserie in het hart van de stad is een geliefde plek. Trek je even terug en geniet!

Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen: