Gastvrij Rotterdam staat voor de deur

Tijdens de 11e editie van Gastvrij Rotterdam staat Rotterdam Ahoy van 23 t/m 25 september 2024 bol van de gastvrijheid en beleving. Als ambitieuze professional in hospitality furniture én founding partner van dit hoogstaand gastronomisch platform kunnen we niet ontbreken in de line-up.

Op deze bruisende Horeca vakbeurs – voor ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment - vind je ruim 500 exposanten die samen een compleet aanbod brengen van food en non-food producten en diensten. Ontdek de laatste trends in hospitality, laat je informeren over de innovatieve ontwikkelingen in de sector en ga naar huis met een vracht aan inspiratie die je voor je eigen business en concepten kunt inzetten. Als horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor je gasten hoort Gastvrij Rotterdam op je go-to-lijst thuis.

Satelliet verwelkomt je graag in de sfeervol ingerichte stand met het nummer 2.200. Op deze locatie staan we met een glimlach én een goede bak koffie voor je klaar om je rond te leiden langs de highlights uit de Satelliet collectie. Modellen uit de hospitality furniture en Originals collectie worden gepresenteerd in een sereen stand decor met verrassende kleur- en materiaaltwists. De spotlight staat deze editie speciaal gericht op de showbox met sustainable modellen. Ontdek hoe de duurzame modellen als de Current, Code en Serpent uit de SUM-collectie bij dragen aan zowel de beleving voor je gasten als aan je eigen ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen.

Een bezoek aan Gastvrij Rotterdam staat garant voor een boost aan inspiratie! We kijken ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten. Zien we je daar?

Omdat wij erg blij zijn met jou als relatie willen wij je graag een gratis toegangskaart aanbieden.

Gerelateerde artikelen: