Satelliet Norge opgenomen in de Satelliet Group

Om de internationale groeiambities - waarbij de focus ligt op het uitbreiden van de positie in Noordwest-Europa - verder vorm te geven hebben we recentelijk een mooie stap in Scandinavië gezet. Na jaren indirect actief te zijn op de Noorse hospitality markt is onze partner Satelliet Norge nu opgenomen en ondergebracht in de Satelliet Group.

Christan Brouwers, DGA Satelliet: "Eind 2023 zijn we een samenwerking aangegaan met VE Partners om de volgende stap in de internationale groeiambities van Satelliet te zetten. Het opnemen van onze jarenlange partner Satelliet Norge in de Satelliet Group past in die strategie en is een mooie stap om onze ambities verder te  verwezenlijken".

Om de zichtbaarheid van Satelliet hospitality furniture en Satelliet Originals te vergroten en groei in Noorwegen te bewerkstelligen, openen we begin september een nieuwe showroom in Oslo. Deze inspirerende en gastvrije locatie wordt de plek waar we ondernemers, interieurarchitecten en hospitality professionals ontvangen.

Gloednieuwe showroom Oslo

"We kijken uit naar het avontuur dat voor ons ligt. Met een nieuwe showroom in Oslo en een sterk merk achter ons, weet ik dat we de dromen van onze klanten kunnen creëren, ontwikkelen en realiseren", benadrukt Linn Holmvik, General Manager Satelliet Norge. "De gloednieuwe showroom in Oslo is gevuld met de nieuwste trends en designs op het gebied van hospitality meubilair. We vieren dit graag met onze relaties tijdens de feestelijke openingsweek vanaf 2 september."

Dompel je onder in de serene, natuurlijke ambiance van het ‘Nordic’ stijlconcept, laat je inspireren door de bohemien uitstraling van cane in de ‘Brasserie’ en geniet van luxe loungesferen in de ‘Luxurious’ ruimte. In de ‘Studio’ kunnen stoffen en materialen worden samengesteld, zodat de look & feel van je concept steeds concreter vorm krijgt.

De inspirerende en gastvrije locatie Elisenbergveien 12 wordt de plek van waaruit we samen met onze Noorse relaties onderscheidende hospitality projecten gaan realiseren. We kijken er naar uit samen te werken vanuit ons credo Creating places to remember.

Maak een afspraak en bezoek ons
Officiële opening week 2 tot 6 september 2024

Satelliet Norge
Elisenbergveien 12
0265 Oslo
Noorwegen
Tel: +47 917 54 558

Gerelateerde artikelen: