Satelliet's 'Work Lounge': waar kantoor en hospitality samenkomen

Veranderingen in de kantooromgeving waren gelukkig al enigszins in ontwikkeling, maar de manier waarop we naar het kantoor kijken is in een overduidelijke stroomversnelling geraakt. Het kantoor is niet langer ‘gewoon’ de werkplek, maar de plek waar we elkaar ontmoeten, brainstormen, samenwerken, focussen, ontwikkelen, verbinden en zelfs met momenten ontspannen. Wat blijkt: in een ruimte waar medewerkers zich prettig en welkom voelen, presteren ze beter en zijn ze productiever!

Zo veel manieren van samenkomen, vragen om een inrichting die in deze diverse behoeftes voorziet. Met onze inspirerende WORK LOUNGE en het kleurrijke SCRUM CITY ontdek je onze visie op hoe kantoor en  hospitality samenkomen in een prettige werkomgeving waar de medewerker centraal staat. Bezoek deze ruimtes en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die onze collectie je kan bieden. Beschouw ze als dé tools voor jouw volgende office-project.

Centraal in de ruimte staat een rond zitmeubel met een eyecatcher bovenop. Rondom dit sfeerbepalende ‘conversation piece’ worden diverse elementen gepresenteerd met een duurzame gedachte, zoals het blad bij de pantry, de kuipen van de Press-stoel en veel van de stoffen die gebruikt zijn op het meubilair. Natuurlijke materialen en kleuren en veel grote planten passen bij de duurzame insteek.

De rotonde zorgt voor een logische routing in de ruimte, die toegang geeft tot de designstudio, kantoortoren en de diverse plekken voor (spontane) ontmoetingen. Een fauteuil, een teamtafel en een hoge bar bij de koffiecorner zorgen voor allerlei - meer besloten of open - opties voor overleg, koffie-met-taartmomenten en aanlandplekken om nog even de laptop open te klappen voor of na een overleg.

En dan zomaar spontaan, een praatje te maken met een collega, een idee te toetsen of een tip te krijgen of delen. “Satelliet laat hiermee zien - naast de showroom voor cafés en restaurants - dat zij ook advies bieden voor het kantoor van vandaag. En dat het daarvoor het geschikte meubilair in huis heeft. Stoelen die het goed doen in de horeca, vergaderen vaak ook prima.”

Gerelateerde artikelen: